Paljastuksia

28.4.06

12. paljastus

tästä se alkaa
vaatteet verhoaa
kätesi jäljet
piilottaa menneet

En pystyisi koskaan lyömään naista. Kioskijonossa edelläni oli nuori pariskunta, naisella oli musta silmä. Seurasin miestä, joka oli mustasukkaisen lähellä naista ja aloin nähdä kuvina kuinka tämä mies löi naistaan.
Tuli paha olo.

En pystyisi koskaan vahingoittamaan lasta. Vilkas kolmevuotias juoksee tielle päin pihani edessä ja äitinsä perässä. Äiti kiljuu ja kieltää, lapsi rimpuilee ja sitten näen äidin, ammattikasvattajan, nippaisevan lasta. En pidä siitä. Enkä hyväksy.

Silloin kun tekee mieli tempaista vaimoa, lähden ajelemaan. Pyörän selässä murheet unohtuvat ja mieli rauhoittuu.
Viime aikoina olen ajanut paljon.

5 Comments:

 • Eikö tälläisiä asioita juuri voisi sanoa vaimolle, jos se on oma vaimo. Tai no jokainen puhuu tyylillään asioista, joista haluaa. Mutta jos nyy jo ollaan täsä misä site ikinä nummeroos 100?

  By Anonymous Anonyymi, at 29/4/06 01:56  

 • Niin, kai juuri tällaisia voisi sanoa vaimolle. Vaan kun en saa sanottua.
  Numeron sata sisältöä en lähde arvailemaan, mutta ei nämä paljastukset enää tästä ainakaan eksponentiaalisesti suurene. Tai eihän sitä koskaan tiedä. Jos sitä vaikka tulee tehtyä repäisy.

  By Blogger kummastelija, at 29/4/06 21:25  

 • Kirjoitat jotenkin kauhean kauniisti. Sitä ihmettelen, miksi miesten on niin vaikea puhua vaimoilleen? Jos haluat jotain uuta kipinää, niin lähtekää vaikka matkalle yhdessä..? Rooma on ainakin minusta ihanan romanttinen kaupunki, voin suositella... Hyvää vappua! =)

  By Blogger chi., at 30/4/06 12:16  

 • Puhuminen on vaikeaa kun se ei ole ollut tapana. Keskusteluyhteys on joskus ollut parempi, mutta vuosien ja lasten myötä jäänyt arkipuheen alle.
  Rooma kuulostaa ihanalta, mutta ei houkuttele pienten lasten kanssa. Lähdemme sen sijaan Gardalle yhdessä koko perheen voimin.
  Hyvää vappua sinulleki Chi!

  By Blogger kummastelija, at 30/4/06 15:46  

 • Se, ettei käytä väkivaltaa, johtuu siitä, ettei ole ajautunut sellaiseen tilanteeseen.

  'Riittävässä' tilanteessa kaikki reagoivat väkivaltaisesti, kynnys ja triggerit vaihtelevat.

  Tiedoksi jeesuksille.

  By Anonymous Anonyymi, at 21/7/07 23:28  

Lähetä kommentti

<< Home