Paljastuksia

30.4.06

13. paljastus

Silloin kun wappua juhlittiin meillä viikon verran, riitti puhuttavaa ennen ja jälkeen seksin. Nyt kun vappu on sitä, että ostetaan ilmapalloja ja serpentiiniä, syödään ja katsotaan telkasta jotain kevyttä, on aika hiljaista. Lasten nukkuessa kumpikin kasailee juomiaan ja puuhailee omiaan, pahimmillaan omilla läppäreilla kumpikin. Jossain vaiheessa alkaa uni painaa ja sitä huomaa kuinka järkevää on mennä petiin. Jos satutaan samaan aikaan, voi olla että kehotkin kohtaavat.
Minä haluaisin kuitenkin enemmän.

6 Comments:

 • ärsyttävää ruikutusta

  By Anonymous Anonyymi, at 1/5/06 22:27  

 • Ihmissuhteessa tarvitaan kaksi aktiivista osapuolta. Tyydyttävään suhteeseen tarvitaan myös omaa aktiivisuuttaa, myös omia tekoja. Ei kannata odottaa, että toinen osapuoli tekee kaikki aloitteet ja että toinen tekee kaikki positiiviset muutokset.

  Mitä jos kokeilisit paljastaa itseäsi vaimollesikin? Mitä jos olisitkin rehellinen?

  Toisessa paljastuksessasi kerrot, että et enää rakasta vaimoasi. Mihin rakkautta tarvitset? (Mitä rakkaus on?) Eikö sulle riitä, että pidät lupauksesi huolehtia tästä suhteesta niin ylä kuin alamäissä? Tekisit oman osuutesi hyvin.

  By Anonymous Anonyymi, at 7/5/06 19:10  

 • Hyviä kysymyksiä, Anonymous...
  En halua paljastaa itseäni vaimolle, en ainakaan kaikkea, sillä en uskalla edes ajatella mitä siitä seuraa.
  Täysin rehellinen en voi missään tapauksessa olla, minulla ei ole varaa menettää lapsia. En halua luopua heistä.

  Mitä rakkaus on? En tiedä. Sen tiedän, etten rakasta vaimoani enää (olenkohan koskaan rakastanutkaan...) elämme yhdessä ja arki sujuu. Minä pidän lupaukseni ja kannan rahaa kotiin, jotta perhe saa katon päälle ja lapsilla on vanhemmat. Teen oman osuuteni vähintään yhtä hyvin kuin vaimo.

  By Blogger kummastelija, at 10/5/06 18:28  

 • Hyviä vastauksia, Kummastelija...
  Ymmärrän hyvin, että pelkäät vaimosi reaktiota. Me naiset olemme enimmäkseen aika tiukkapipoisia ja kontrolloivia... Luulemme, että meillä on mies hallussa :-)

  Olen onnekseni osannut ottaa rennonman elämänasenteen ja siksi olen saanut oppia enemmän myös miehistä. Tuntui kuin uusi maailma olisi avautunut, eikä kirjoituksesi ole yllättäneet minua.
  Niinpä blogisi on kiinnostava ja odotan seuraavaa paljastusta.

  By Anonymous Anonyymi, at 11/5/06 16:47  

 • Pidät blogiani kiinnostavana ja odotat uusia paljastuksia, vaikka kirjoitukseni eivät ole yllättäneet sinua. Tämä kommentti yllätti minut!
  Noin paljonko naiset miehistä tietävät...mitä paljastuksia ne sellaiset ovat, jotka eivät yllätä.
  No, en ala sen vuoksi näitä lisää keksimään.

  By Blogger kummastelija, at 11/5/06 18:13  

 • Älä keksi, mutta jatka samaan malliin. Olen huomannut, että joka hepun päässä pyörii samankaltaiset asiat, ne on todella ihan erit kuin meillä muijilla. En välitä enää tutustua livenä uuteen mieheen, joten lueskelen mielläni sinun kokemuksiasi.

  By Anonymous Anonyymi, at 12/5/06 07:12  

Lähetä kommentti

<< Home