Paljastuksia

13.6.06

24. paljastus

Olisiko se liikaa vaadittu, että olisi kämppä siivottu ja lapset hiljaa kun palaa pitkältä kaukotyömatkalta? Pyykitkin meillä pitää pestä itse matkan jälkeen. Seuraavalla matkalla olen viisaampi ja pesetän paidat ennen kotiinpaluuta. Vai tarjoaisiko joku lentoyhtiö paitojen pesua ja silitystä kaukolennon aikana?

Tuliaishajuveden (Escada Pacific Paradice) ostin Helsinki-Vantaan Arrival Shopista, enkä mistään Tyynenmeren rantakaupungista. Eikä varsinkaan vaimo tullut mieleen siellä rannalla niin paljon, että oli aivan pakko ostaa hänelle juuri tuon nimistä hajuvettä. Kaikkeen tarinointiin sitä alentuukin, piruparka.

5 Comments:

 • On se liikaa vaadittu. Elämä on muutakin kuin miehen passaamista. Vituttaahan se, mutta aina ei voi voittaa. Ellei rouvasi homma ole vain kotona olemista.
  Montako kertaa olet itse laittanut kämpän kuntoon, pessyt pyykit ja odotat valmiin ruoan kanssa? Montako kertaa sinulle on valitettu siitä, kun aina joutuu kaiken tekemään yksin?

  By Anonymous Anonyymi, at 14/6/06 08:26  

 • Itsehän ne pyykit on yleensä pestävä, jos ei satu olemaan palkattua kotiapulaista tai asumaan vielä äidin luona. Pyykkikeijuista tai -tontuista en ole ainakaan vielä kuullut.
  Ja miksi ihmeessä lasten pitäisi olla hiljaa, kun sinä palaat matkalta?

  By Anonymous Anonyymi, at 14/6/06 12:59  

 • Oot just sellainen peruspaska suomalainen mies, joka ajattelee alapäällään.

  By Anonymous Anonyymi, at 14/6/06 21:11  

 • Anonymous, usko tai älä mutta ensimmäiseen kysymykseen: aika monta kertaa. Toiseen kysymykseen: ei kovin monta kertaa. Meillä jaetaan kotityöt tasan. Se onkin ehkä parasta tässä avioliitossa.

  Pii, meillä on tosiaan jaettu kotityöt ja pyykinpesun on vaimo halunnut hoitaa suvereenisti. Paitsi nyt, kun halusi osoittaa mieltään (näin käytöksensä tulkitsin).

  Jos kello on 23 ja jotain suomenaikaa arki-iltana, pitäisi lasten olla hiljaa ja nukkumassa.

  Sirpa, aika vahvasti sanottu. Tietäisitpä vaan kuinka kommenttisi minuun vaikutti.

  By Blogger kummastelija, at 15/6/06 00:17  

 • En minä otakaan itseeni.
  En sinunkaan kommenttejasi.

  Totta puhuen, ylläoleva Sirpan kommentti kirvoitti aikanaan loistavat naurut. Hymyilyttää edelleenkin moinen oivaltavuus.

  By Blogger kummastelija, at 28/6/06 22:45  

Lähetä kommentti

<< Home