Paljastuksia

15.6.06

26. paljastus

Vaimolla on kuukautiskuppi.
Kuulemma käytössä hyvä kapine, siisti ja huomaamaton. Jos vaimolla ei olisi huvittavan selviä pms-oireita voi olla etten edes huomaisi koska se on käytössä.
Silloinkaan sitä ei voi olla huomaamatta kun yhteisvessakäynnillä vaimo tyhjentää kupin lavuaariin samalla kun pesen käsiä. Nämä on niitä yhteiselon parhaita paloja.
Vaimo keittää kupin kerran kuussa käytön jälkeen ja jättää sen keittiön tason päälle kuin merkiksi että edessä on muutaman kuivan päivän jälkeen liukkaat kelit.
Eipä vaimo taida tietää että seuraan hedelmällisiä päiviä minäkin, vaikkakin päinvastaisessa tarkoituksessa.

5 Comments:

 • Yhteisvessakäynnillä!!!!!!!!!

  By Anonymous Anonyymi, at 15/6/06 11:15  

 • Niin, käymme kyllä yhdessä vessassa jos satumme sinne samaan aikaan. Joskus se on aamuisin, mutta yleensä vain iltapesun aikaan. Minä istun pytyllä ja vaimo pesee hampaita. Tai päinvastoin. Eikä minua todellakaan haittaa kuukautisveren näkeminen, en kyllä saa siitä mitään kiksejäkään. Luonnollistahan se vaan on.

  Milli, vapauttava on sana jota vaimoni on käyttänyt myös. Kuppi antaa tilaa elää ja puhtaat lakanat.

  By Blogger kummastelija, at 15/6/06 22:30  

 • Jotenkin näissä paljastusviesteissä tulee niin mielettömän korostuneesti esille sellainen seikka, että halveksit vaimoasi todella syvästi. Ehkä se on moleminpuolista. Voi teitä!

  By Anonymous Anonyymi, at 17/6/06 19:24  

 • Purjo, halveksinko vaimoani, voi olla että niin on vaikka se ei päälimmäinen tunne olekaan. Useimmiten en en nimittäin tunne mitään.

  By Blogger kummastelija, at 17/6/06 21:49  

 • Kun en ole ollut naimisissa, niin en voi tietää, miten kamalaa avioliitto voi pahimmillaan olla.

  Kirjoitustesi perusteella vihaat vaimoasi. Se on jo aika vaarallista. Jos vaimosi tietäisi, mitä oikeasti ajattelet hänestä, hän varmaan lähtisi lipettiin heti.

  Eikö sinusta itsestäsikin olisi parempi elää naisen kanssa, jota rakastat ja josta pidät ja jolle haluat vain hyvää? Sinullekin tulisi siitä parempi olo.

  By Anonymous Anonyymi, at 28/7/06 12:20  

Lähetä kommentti

<< Home