Paljastuksia

6.7.06

32. paljastus

Kävin tänään lasten kanssa uimassa.
Maisemat oli niin hyvät, että rannalla menikin pitkään. Läksimme kotiin vasta kun lapset tulivat kysymään että eikö me isi syödä tänään ollenkaan.
Kameran muistikortti on täynnä meheviä kuvia hyvistä perseistä ja kiinteistä tisseistä. Onneksi on kunnon zoom. Huomenna taas rannalle, menköön vaimo shoppailemaan tai nykertäkööt palapeliään.

5 Comments:

 • Juuri sinunlaisesi nuorten tyttöjen perseitä zoomailevat aikuiset äijät ovat oksettavia!

  By Anonymous Anonyymi, at 9/7/06 15:17  

 • Oksettava voin olla, mutta kuka puhui nuorten tyttöjen perseistä yhtään mitään?
  Naisessa pitää olla sopivasti lihaa luiden ympärillä ja sitä harvoilla teiniprinsessoilla on. Lautaperseitä useimmat.

  By Blogger kummastelija, at 13/7/06 00:01  

 • Jos vertaa Paskan naisen tilityksiä sun paljastuksiin, niin Paskis on saanut paljon parempaa palautetta kuin sinä? Näin nyt ajattelen mutu-tuntemalta, pitääkö paikkansa? On Paskiskin saanut myös paskaa niskaansa, mutta ehkä enemmän tukevia kommentteja?

  By Anonymous Anonyymi, at 13/7/06 09:56  

 • En osaa sanoa, kun en ole vertaillut palautteita. Tuhtia kommenttia saa kyllä heittää tähänkin blogiin halutessaan. Paskan niskaan heittämiseen toivoisin kyllä nimeä mukaan. Tuntuisi reilummalta.

  By Blogger kummastelija, at 14/7/06 20:17  

 • Minusta sinä olet ihan tavallinen, normaali, kunnollinen suomalainen mies, perheenisä ja aviomies.

  Kerrot ihan rehellisesti (ehkä melkein tai sitten et ihan..) omia ajatuksiasi. Kun pääsee miesten kanssa keskustelemaan ja he oikein ns. "avautuvat", niin juuri tuollaisia ajatuksia miehet elämänmenosta ajattelevat.

  Ymmärrän varsin hyvin, että perhe-elämään voi joskus kyllästyä. Mutta jos on aikoo perheen pitää, niin sitä tulee jollain tasolla myös sietää. Ehkä tämä blogi auttaa sinua sietämään perhettäsi paremmin. Saat purettua turhautumia. Suurin osahan niistä kohdistuu vaimoosi.

  Itse kuitenkin yrittäisin myös (en ole lukenut tätä blogiasi niin tarkkaan, että tietäisin oletko itse kenties myös yrittänyt samaa) hieman korjata joitakin huonolla tolalla olevia asioita. Jos mies ärsyttäisi minua, niin tekisin asialle jotakin.

  By Anonymous Anonyymi, at 28/7/06 12:09  

Lähetä kommentti

<< Home