Paljastuksia

21.7.06

35. paljastus

Vaimo joutui tänään peruuttamaan autoa ja peräkärryä. Tehtävänä oli peruuttaa suoraan taaksepäin viisi metriä. Helppoa, vai mitä?
Käsittämättömän kiemurtelun ja viiden suoristusyrityksen jälkeen vaimo löi hanskat tiskiin ja ilmoitti ettei se ole hänen hommansa: Aja itte, saatana! (hänen aloitteestaan niitä kukkapuskia siinä valmisteltiin).
Piti sitten riisua multaiset työvaatteet ja saappaat ja istua itse rattiin. Laitoin kärryä kiemurtamaan itsekin vähän näön ja empatian vuoksi ja voivottelin samalla miten vaikeaa on pitää se suorassa. Kehuin vaimon hyvää yritystä, uskottelin että seuraavalla kerralla se olisi jo mennyt. Vaikka siitä näki, että ei tule ihan heti onnistumaan. Olin hyvä ja reilu mies. Näin toimimalla sainkin hyvän piikin millä iskeä takaisin, kun vaimo alkaa kuittailla vaikka napin ompelemisen vaikeudesta. Voi olla että jopa ompelee seuraavan putoavan paidannapin.
Näin helppoa se on.

5 Comments:

 • Onkos tuo nyt niin kivaa, elää jatkuvasti sotakannalla toisen kanssa?

  By Anonymous Anonyymi, at 22/7/06 08:20  

 • No ei ole kivaa.

  By Blogger kummastelija, at 22/7/06 15:55  

 • v-pää

  By Anonymous Anonyymi, at 16/8/06 23:40  

 • Niinkö? Kiva että olet verbaalisesti lahjakas ihminen.

  By Blogger kummastelija, at 18/8/06 01:22  

 • miehet luulee olevansa fiksuja, tuo ei ole... vaimo tuli ehkä paremmalle fiilikselle, mutta jollet ole tyhmää blondia nainut niin kyllä se sen tajuaa. ja paidan nappi ja peräkärry on pikkasen eri asioita..

  By Anonymous Anonyymi, at 18/9/06 16:33  

Lähetä kommentti

<< Home