Paljastuksia

10.9.06

49. paljastus

Ostin vaimolle tuliaiseksi seksikkäät alusvaatteet. Kuvittelin, että niitä hiplaillessa voi tuntea olevansa ihan jonkun muun kanssa. Jonkun kiinteän ja notkean.
Ei onnistunut. Ei vaan ole nättiä kun läskit pursuaa stringien päälle.

9 Comments:

 • Ah, tämä on ihana blogi! Aina kun luen yhden paljastuksen lisää, olen entistä iloisempi, että olen eronnut.

  By Blogger Ohari, at 11/9/06 09:18  

 • No johan nyt. Meikäläisestä pyöreä nainen on aina kiinteää ja notkeaa (mikä pääsääntöisesti tarkoittaa muodotonta anorektikkoa) kauniimpi, vaikka kuinka läskit pursuilisivat milloin mistäkin. Saisinko tavata vaimoasi, jos sinulle ei kelpaa?

  By Anonymous Anonyymi, at 11/9/06 12:43  

 • Naiset ei yleensä ole itsekään tyytyväisiä omaan vartaloon, pahimmat pulmat tulee useimmille raskauksien yhteydessä. Ymmärrettävää ja harmittavan luonnollista.

  Mutta sitä en ymmärrä, että ukko päästää ittensä tukevaan kuntoon ja on ihan tyytyväinen. Ehdotin 15 kilon painonpudotusta, mutta ukko aikoo tyytyä 5 kiloa kevyempään painoon, sitten joskus kun jotain aikoo kuntonsa eteen tehdä. Alkaa sängyssä jo häiritä hyljemäinen olemus. Ei se ainakaan herätä haluja.
  Eikä liikalihavuus ole edes terveellistä. Vaan eipä ei voi yhtään mitään jos ukko on tyytyväinen elämäntapaansa ja ruokavalioonsa.

  By Anonymous Anonyymi, at 11/9/06 16:06  

 • ohi ammuttu, on kivaa että saan sinut aina vaan iloisemmaksi.

  Anonymous, tapaa vaan puolestani. Vaikka kyllä tuo vaimo minulle kelpaa, ihan käytännön syistäkin. Minä se vaan narisen täällä netissä, kun en kotona uskalla. Pikkasen pyöreä olla pitää, mutta rajansa kaikella.

  Kylie, tukeva kunto on jokaisen oma valinta (anteeksi vaan te kaikki, jotka olette sitä mieltä että läskinne ei ole teidän) eikä tosiaankaan aina herätä haluja yhtään mihinkään suuntaan. Empatiat sinne.

  By Blogger kummastelija, at 11/9/06 20:14  

 • Tarkastelet elämää erittäin monipuolisesti ja vivahteikkaasti monesta eri näkökulmasta. Juuri tämän vuoksi blogiasi on ilo lukea ja seurata, miten elämäsi jatkuu päivästä päivään ja viikko toisen jälkeen.

  By Anonymous Anonyymi, at 12/9/06 20:55  

 • Itse aikanaan seurustelin naisen kanssa joka turposi ihan liikaa ja yritti vielä selitellä sitä jotenkin naurettavasti, mutta sen jälkeen kun olen nähnyt häntä, on syntynyt vastenmielisyys ylipainoisia ihmisiä kohtaan. Tulee vaan fiilis että ko. ihmiset ovat lusmuilijoita ja vastuuttomia.

  By Anonymous Anonyymi, at 16/9/06 00:45  

 • hohhoijaa mitä skeidaa...

  By Anonymous Anonyymi, at 24/9/06 00:12  

 • Niin kyllä muakin harmittaa, kun sulla nykyään niin usein lopahtaa. Ja vaikka et opintomatkoillasikaan ole oppinut, missä on klitoris, voisit joskus tuoda tuliaisiksi jotain nättiä, eikä tuollaisia mauttomia, hiertäviä marketin alennuskorista poimittuja sekunda-rytkyjä. T: vaimosi

  By Anonymous Anonyymi, at 25/9/06 20:16  

 • Olet varmaan itse viimesen päälle slimmi ja hoikka kun on varaa puhua vaimosi läskeistä? Onko pakko ostaa strigejä jos ne eivät vaimon kropalle istu?

  Mikä teitä tiettyjä miehiä vaivaa? Naimisiin mennään ja lapsia halutaan mutta itse samalla pysytään lapsina ja on sitä tätä ja tota vaatimusta seksikumppanille vaikka omasta olemuksesta loistaa vain itsekeskeisyys. Etkö osaa rakastaa ihmistä sellaisena kuin hän on? Jos et, niin tee perheellesi palvelus ja eroa vaimostasi, hommaa itsellesi joku rasvaton ja karvaton lolita, jos sellainen sinusta huolii

  By Anonymous Anonyymi, at 9/11/06 16:26  

Lähetä kommentti

<< Home