Paljastuksia

17.9.06

50. paljastus

Työmatkoilta minun pitää soittaa jatkuvasti kotiin , aina kun kone on maassa ja aina kun olen siirtynyt taksilla työmaalle. Pitää soittaa ja kertoa että olen kunnossa ja kaikki hyvin. Kotimaan yöaikaan tekstarikin riittää.

Vaimo ei saa nukuttua kun olen matkoilla. Kierii ja pyörii suuressa sängyssämme, kun ei ole turvallista selkää mihin painautua. Nukkuu yöt minun puolellani sänkyä ja haistelee tyynyliinaani. Ällöttävää riippuvuutta.

Itse nukun kuin kroisos.

6 Comments:

 • Ehken se vaan rakastaa sinua ja ikävöi.

  By Anonymous Anonyymi, at 18/9/06 00:00  

 • Vau, jo 50. paljastus!
  Tästä paljastuksesta päätellen vaimosi on oikein tyytyväinen suhteeseenne. Hänellä ei todellakaan taida olla mitään käsitystä sinun mietteistä.

  Vaan kyllä hän melkonen kontrollifriikki on. Mahtaa olla ahdistavaa molemmille.

  Noita puheluja voit yrittää vähentää selittämällä, että... ovat alkaneet töissä tarkkailla puhelinlaskuja plä plä plää... pakko vähentää yksityispuheluja kaukomatkoilla plä plä plää...

  By Anonymous Anonyymi, at 18/9/06 11:32  

 • Jotenkin tulin kamalan surulliseksi kun luin kaikki paljastukset. En pidä sinua mitenkään sikamaisena miehenä vaan pikkupoikana joka itkee vessassa ja on liian nössö että uskaltaisi tehdä asioille jotain mikä ehkä olisi pitänyt tehdä kauan sitten. Enkä tarkota avioeroa.

  By Anonymous Anonyymi, at 19/9/06 14:30  

 • Kylie, vaimo on tyytyväinen, aina silloin tällöin. Ja totta, hänellä ei ole käsitystäkään suurimmista osista mietteitäni. Eikä varsinkaan näistä täällä.

  Anonymous, surullinen olen minäkin.
  Olet niin oikeassa.

  By Blogger kummastelija, at 19/9/06 22:07  

 • Sinulle on siis tärkeää, että vaimo kaipaa sinua, ja se tuottaa sinulle mielihyvää? Tuottaako se yhtälailla mielihyvää, ettet jaa samoja tunteita hänen kanssaan? Kirjoitustyylisi on raivostuttavan alentuva, ja tuntuu, että halveksut koko maailmaa, paitsi niitä "pantavan näköisiä muijia". Tiedätkö, mitä rakkaus on? Voisitkon koskaan kuvitella tuntevasi rakkautta? Miksi olet mennyt naimisiin naisen kanssa, jota et rakasta, ja nöyryytät häntä (toki nimettömänä) blogissasi?
  Jos et kykene parisuhteeseen, ota avioero ja jätä vaimosi rauhaan. Hänellä saattaa olla vielä mukavakin loppuelämä edessään, jonkun kanssa joka rakastaa ja arvostaa häntä.
  Juuri kaltaistesi miesten takia aion pysyä koko rumemmasta sukupuolesta erossa, ellen löydä jotakuta todella viisasta ja aitoa.

  Olen nuori, ja saan tällaisista avautumisista todella synkän kuvan maailmasta ja sen ihmisistä.

  By Anonymous Anonyymi, at 9/7/07 20:13  

 • Ai niin, ja mikä pirun turvallinen selkä? Luihun petturin selkä sinulla on, ja usko pois, siinä ei ole mitään kaipaamista.

  By Anonymous Anonyymi, at 9/7/07 20:14  

Lähetä kommentti

<< Home