Paljastuksia

12.10.06

54. paljastus

Näin unta naispuolisesta työkaverista. Meillä oli unessa varsin kivaa ja villiä. Nam.
Olen aina ollut sitä mieltä, että unet kannattaa jakaa niissä esiintyneiden henkilöiden kanssa, joten erään tylsän palaverin jälkeen sanoin tälle blondille että hän oli päässyt uneeni. Yhtäkkiä huomaan, että minulle flirttaillaan ihan suoraan.
Tästä voi vielä tulla jotain.

7 Comments:

 • Hyi hitto, dream on...

  By Anonymous Anonyymi, at 13/10/06 16:50  

 • Löysin blogisi ja luin sieltä täältä. Eka reaktio oli, että mikä sika. Luin tarkemmin ja tulin surulliseksi, koska tilanteesi jollain tavalla muistuttaa omaani. Tyhjiö. Mihin hävisi rakkaus? Muut tunteet? Olenko katkera?
  Olen tempperamenttinen, tunteva ja tunteellinen herkkä ihminen. En pääse oikeuksiini. Kamppailen eroajatuksen kanssa. Lasten takia... velvollisuudesta (?) - tähän asti. Tosin rohkeus alkaa nostaa päätään, on vain yksi elämä...
  Tsemppiä!

  By Anonymous Anonyymi, at 13/10/06 17:18  

 • Mietin juuri vähän aikaa sitten erästä ystävääni, miespuolista. Hän oli ollut työmatkalla ja tavannut siellä aivan upean naisen, iloisen ja nauravaisen, puheliaan ja kauniin ja viisaan. Nainen oli omalla tahollaan naimisissa eikä ollut miehen pettymykseksi suostunut suutelua ja hyväilyjä pidemmälle. Hän hehkuttaa edelleen aina tästä naisesta.

  Hänen oma vaimonsa on ns harmaahiirulainen, hiljainen, pukeutuu rumasti ja on tavallinen. Nainen on tällainen osin kyllä miehen oman käytöksen takia. Mies ilmeisesti haluaa, että hänen vaimonsa on huomaamaton ja omistautuu vain perheelleen.

  Joskus tämä mies aina intoutuu valittamaan vaimoaan ja kuinka tämä on niin hiirulainen, ei osaa pukeutua eikä meikata ja kampauskin on ihan kamala eikä värjää hiuksiaan jne jne

  Niin eikö olisi paljon mukavampi elää elämää sellaisen kumppanin kanssa, jota rakastaa, ihailee ja joka on viisas ja kaunis ja jota aidosti ja oikeasti arvostaa ja haluaa seksuaalisesti jne jne? Miksi tyytyä huonoon vaihtoehtoon, kun maailma on täynnä muitakin ihmisiä?

  Ehkä ihminen ei haluaakaan olla onnellinen ja elää tasapainoista elämää...

  Itse en ole löytänyt ketään sopivaa miestä enkä ole tyytynyt ns. toisiin painoksiin. Elän siis onnellisesti yksin ja joskus olen hieman onneton tästä asiasta, mutta yleensä ihan tyytyväinen. Eipähän ole ainakaan riippana ketään epämiellyttäävää miestä, jota tarvitsi haukkua esim. blogissa :)

  En arvostele tätä blogiasi. Tämä on varmasti hyvä purkautumiskeino ongelmiin. Mutta sen sijaan että vain kirjoittaa ongelmistaan ja pohtii niitä, voisi olla joskus korkea aika myös tehdä jotain asian hyväksi. Eikö olisi mukava muuttaa elämä elämisenarvoiseksi ja onnelliseksi?

  By Anonymous Anonyymi, at 14/10/06 10:59  

 • jos ei viitsi hankkia elämää niin aina voi blogata itselleen semmoisen...

  By Anonymous Anonyymi, at 15/10/06 04:30  

 • lisää toivotaan kuulumisia =)

  By Anonymous Anonyymi, at 23/10/06 19:16  

 • kysymys... minkä ikäinen olet????

  By Anonymous Anonyymi, at 23/10/06 19:20  

 • Juu, unelmoinkin.

  mrs. bravery, tyhjiö on paha. Varsinkin jos se vuotaa, kuten minulla nyt. Tsempit ennemminkin sinulle.

  Katariina, kirjoitat pitkästi. Vastaan lyhyesti kysymykseesi: kyllä olisi.

  Ja vielä vastausta kolmeen viimeiseen anonymouksen kommenttiin...
  ei ole oikein aikaa blogata itselleen elämää, koska kiirettä pukkaa nuorella miehellä.

  By Blogger kummastelija, at 23/10/06 19:52  

Lähetä kommentti

<< Home