Paljastuksia

22.8.07

70. paljastus

Vaimolla on uusi mies. Nyt jo?
Kysyn vaan että kuinkahan kauan?

Yllättävää kyllä, olen lähinnä surullinen.

10 Comments:

 • No voivoi. Kyllä me ex-vaimot ollaan sitten epäreiluja, minäkin kestin kaikenlaista diipadaapaa kunnes älysin lähteä avioliitosta. Ja heti kun on edes jotain sutinaa sitten, niin kylläpä se sitten maistuukin paskalle miehestä maistaa omaa lääkettään. Tosin sillä erolla, että minulla sutinat alkoivat vasta avioliiton jälkeen. Turha siinä on enää nillittää kun paska on jo housussa, vai miten se meni?

  By Anonymous Anonyymi, at 22/8/07 12:20  

 • Enpä ihmettele, että vaimo haki avioeroa. Sitä ihmettelen, että miten miehet voivat olla noin itsekkäitä ja tyhmiä. Mitäs se sinulle enää kuuluu onko exälläsi uutta. Ainakin näiden juttujesi mukaan olet sen täysin ansainnut.

  By Anonymous Anonyymi, at 22/8/07 14:22  

 • Niin no, eikös teidän suhde ollut vähän "väljähtynyt"?
  Miksei olisi kauankin, ettekös tekin olleet yhdessä kuitenkin suhteellisen pitkään?

  Hienoa, että osaat myös surra eroa! Jatkossa seuraa kai hyvän suhteen pohjan ja perustan mietintää :) Vaimollesi kaikki kunnia siitä, ettei tyytynyt huonoon suhteeseen. Ei kenenkään pitäisi.

  By Anonymous Anonyymi, at 22/8/07 21:05  

 • Voi kristus, että täällä kaikenlaiset "oman elämänsä kuningattaret" lastaavat paskaa niskaan "paljastajalle" kuitenkaan tietämättä yhtään mitään tarinan toisen osapuolen persoonasta tai edesottamuksista.

  By Anonymous Anonyymi, at 22/8/07 23:16  

 • Oman elämäsi kuningatar on kuule housuissas. Kai nyt jokainen perustaa kommenttinsa bloginpitäjän jutuille, fakta on kuitenkin se ettei täällä ole kerrottu kolikon toista puolta. Ja minä ainakin olen just sen tason universumin prinsessa, että saan sanoa ihan mitä lystään. Niin että mulle älä jeesustele, lapatossu.

  By Anonymous Anonyymi, at 23/8/07 11:57  

 • Tottakai jokainen saa snoa mitä lystää, olkoon minkälainen universumin kuningatar tahansa. Tällä kertaa kuningattaret lataa paskaa paljastajan niskaan tuntien samalla suurta ylemmyyden tunnetta paljastajaan.

  By Anonymous Anonyymi, at 23/8/07 15:59  

 • "Tällä kertaa kuningattaret lataa paskaa paljastajan niskaan tuntien samalla suurta ylemmyyden tunnetta paljastajaan."

  Mitä sä kenenkään tunteista mitään tiedät? Mitäpä, jos keskittyisit antamaan omat kommenttisi paljastajan blogi teksteistä ja pitäisit muut mölyt mahassa.

  Tuskin meistä kukaan henkilökohtaisesti tuntee kumpaakaan osapuolta (Paljastuksia blogin kirjoittaja / vaimo), joten on yhtä tyhjän kanssa ns. "lukea noin muutaman rivin kommentteja kuin pyhää raamattua" ;) !

  By Anonymous Anonyymi, at 24/8/07 14:14  

 • Ohessa lista sydämen hoito vinkkejä jos alkaa kolottamaan.


  -Et tarvitse elämääsi ihmistä, joka ei
  kyennyt tukemaan sinua tai
  kommunikoimaan kanssasi tai
  hyväksymään sinua sellaisena kuin olet.

  -Unohda ex ja keskity itseesi.

  -Katso tulevaisuuten ja näe siellä itsesi
  tekemässä asioita joista olet aina unelmoinut,
  tuntemaan tunteita joista haaveilet ja
  saamaan kunnioitusta, tukea ja hyväksyntää jonka ansaitset. Pidä ne mielessäsi ja tee työtä ja toimi ainoastaan niiden tavoittamiseksi. Olet oikealla tiellä kun olet irrottautunut epätyydyttävästä suhteesta.

  -Älä suostu tekemään mitään mikä tuntuu epätyydyttävältä. Ansaitset olla elämässäsi onnellinen.


  -Voit yrittää katsoa itseäsi, elämääsi, tekojasi ja valintojasi mahdollisimman totuudenmukaisesti. Mitkä ovat olleet esimerkiksi todelliset motiivisi pysyä liitossasi niinkin kauan.Miksi vedit puoleesi ihmistä joka ei lainkaan vastaa odotuksiasi ja toiveitasi. Mitä olet oikein kuvitellut? Ja miksi?
  Yritä tunnistaa harhaluulosi ja kuvitelmasi ja ottaa niistä opiksesi.

  -Elämän tarkoitus on kasvu ja kehitys.
  Jokainen ihmissuhteemme opettaa meille jotain uutta itsestämme ja ne kasvattavat meitä ihmisenä kokonaisemmiksi. Yritä nähdä ihmissuhteesi peilinä itsestäsi. Näet sekä hyvät että huonot puolesi.

  -Et voi menettää mitään mikä on sinulle todella tarkoitettu.

  -Rakkaus ei ole negatiivinen tunne, jos niin on päässyt käymään tiedät että se ei ole rakkautta.
  (saattoi olla esimerkiksi henkilökohtaisen vallan-, omistamisen-, hoivan-, statuksen-tai hoivatuksitulemis tarpeen tyydyttämistä, jossa petyttiin)

  -Voi olla että rakastamasi ihminen ei ollut valmis ja kykenevä suhteeseen kanssasi.Ymmärrä päästää irti. Omistamisen halu ei ole rakkautta. Voit rakastaa toista vaikka suhhde ei jatkukkaan.

  -Päätä jatkaa elämääsi kunnes sinulle oikea todellinen rakkaus löytyy.

  -Pidä huolta itsestäsi ja vain itsestäsi.
  Sinussa ei ole kertakaikkiaan mitään vikaa.
  Luota siihen että tämäkin kokemus vain valmistaaa sinua johonki parempaan. Valise tietoisesti nähdä ja etsiä vain positiivset asiat joita elämä sinulle valmistelee ja tarjoaa . Uskalla ottaa ne vastaan!

  -Rakasta ja huolehdi aina ensisijaisesti itseäsi.Tavoittele elämässä vain sellaisia asioita jotka tekevät sinut onnelliseksi. Kieltäydy johdonmukaisesti kaikesta muusta. Tue itseäsi.Tee valintoja jotka vievät sinua paremmin kohti unelmaasi.Kunnioita itseäsi ja elämääsi. Arvosta tämänhetkistä tilannettasi ja luota siihen että olet matkalla kohti seuraavaa elämänvaihetta roimasti viisaampana.

  -Rakasta ja huolehdi aina ensisijaisesti itseäsi. Vain silloin pystyt rakastamaan myös muita ja muut sinua.

  -Muista aina esittää toiveesi mahdollisimman selkeästi.Ääneen. Muille ja itsellesi. Mitään ei saa jos ei älyä pyytää. Älä tyydy mihinkään muuhun kuin siihen mitä todella haluat.  t. KISKANTÄTI

  By Anonymous Anonyymi, at 24/8/07 18:21  

 • Ottamatta kantaa puolesta tai vastaan mihinkään täällä blogissa kirjoitettuun asiaan haluan vain sanoa että tyylisi kirjoittaa on oikein hyvä ja seuraan blogiasi mielelläni.

  By Anonymous Anonyymi, at 27/8/07 15:40  

 • No hei onneks tuolla BB-talossa on taas ainaki yks kunnon tissiväli. Eiköhän se elämä käänny sitä mukaa ihan hyväksi.

  By Anonymous Anonyymi, at 29/8/07 21:38  

Lähetä kommentti

<< Home