Paljastuksia

31.5.06

22. paljastus

Autotallini katon läpi pääsee käyttöullakolle näppärästi luukusta laskeutuvia portaita pitkin. Bodaan sinne ja takaisin puutarhakalusteet, renkaat, pulkat, kelkat ja muut kausitavarat. Erittäin mukavaa ja käytännöllistä ja miehisen miehen puuhaa. Ullakolla voin myös säilyttää kaikkea omaa pientä turvassa vaimolta ja lapsilta.
Mielenkiintoista on se, että tälle ullakolle ei saatu rakennuslupaa, rakensin sen silti. Välikatossa ei saa olla yhtään palokuormaa - eli siellä ei saa säilyttää mitään palavaa. Tulipalon sattuessa vakuutukset raukeavat. Vaimolle tästä en ole maininnut, en suotta halua säikytellä.

29.5.06

21. paljastus

Mustikassa-blogissa puhuttiin miehen puhumattomuudesta. En minäkään paljon mitään yleensä puhu, jurnutan vaan. Toisinaan kuitenkin kirjoitan tätä blogia, mutta ei se korvaa tuota puhumista.

Tähän on pakko lainata erästä kokeneempaa kirjoittajaa:

Vannoa voisin että murhaan tuon veikon
joka keksi että kovat
pojat yksin ovat
ja että sääli on merkki heikon
jos hänet tapaan sitä tunne en

Uskoin sen

Melkein hirttäisin armotta herrat
repisin pallit niillä tukkisin suut
ne jotka vannoivat tuhannet kerrat
ettei tunteitaan näytä kuin muut

Koska vaikka voisin talon hajottaa
ja nyrkkini murskata myös
ja prätkällä sutia mustaa vanaa
sanaa en sano
en voi kun en voi
on päässäni hiljaista
tahtoisin kiljaista

Voi onneton mikä nyt on
miksi mun suuni on sanaton
Mielessä hiljaa sanontaa lainaan
sanaisen arkkuni sisällä vainaan

Baseball-mailalla hakkaan ne jaskat
jotka nöyryytti mua
ja mä sitten sua
Ja koska lähdit kolhin nuo paskat
jotka sinua näin opettaa

Koska vaikka voisin kaikki lopettaa
ja nyrkkini murskata myös
ja perkele huutaa saatanan tanaa

Sanaa en sano
en voi kun en voi
on päässäni hiljaista
tahtoisin kiljaista

Voi onneton mikä nyt on
miksi mun suuni on sanaton
Mielessä hiljaa sanontaa lainaan
sanaisen arkkuni sisällä vainaan

Eppu Normaali: Arkussa vainaan

Ps. Pitkän työmatkan jälkeen sitä huomaa kaivanneensa perhettä ja parisuhdettakin. Siis yllättävän paljon tuota jälkimmäistä. Ja muuhunkin kuin pyykinpesuun. Tätä ei passaa vaimolle sanoa, ettei suotta ylpisty.

17.5.06

20.paljastus

Työmatkalle lähdön alla tavaroiden pakkaamisessa meni myöhään ja silitin paitojani vielä puoli yhdeltä vaikka tiesin että tienpäällä pitää olla aamulla jo kuuden jälkeen.
Paidat eivät silinneet millään. Kirosin ja kiukuttelin vaimolle, joka oli jo vetäytynyt nukkumaan. Poltin silitysraudalla käteeni kunnon haavan ja kömmin lopulta vaimon kainaloon anomaan lohdutusseksiä.
Vaimo oli jo täydessä unessa, mutta antoi minun touhuta takaapäin. Ynähteli aluksi, mutta tyytyi kohtaloonsa nopeasti. Tuntui hyvältä laueta ja jättää vaimoon matkani ajaksi miehen haju.
Huomasin, etten tarvinutkaan vaimoa. Tarvitsin vain suostuvaisen ja kostean pillun.

Aamulla vaimo kertoi minun tulleen unessa.

16.5.06

19. paljastus

Minulle tarjottiin uutta työtä ja otin sen vastaan. Kävimme toki lyhyen perhepoliittisen neuvottelun asiasta, mutta vaimo ei saanut kasaan riittävästi miinuksia jo tekemääni päätöstä kumoamaan.
Uusi työni on haastavaa, sopivan leppoisaakin ajoittain ja siihen kuuluu kaupan päälle matkustamista kaukokohteisiin.
Minulle tämä on mahdollisuus olla kotoa pois.
Omaa aikaa. Irtiottoja.
Kaikki hyvin kunhan muistan tuliaiset.

15.5.06

18. paljastus

Tämä ei ole nyt mikään varsinainen paljastus, mutta meillä menee kaikki juhlapäivät tappeluksi.
Eilenkin, huutoa ja hammastenkiristystä puolin ja toisin, kunnes lopulta luovutin ja läksin lenkille. Hittojakos kukaan jaksaa kuunnella kun "uhmaikäiset" tappelee.

10.5.06

17. paljastus

Olimme viikonloppuna vaimon kanssa lempibändin keikalla. Mukana oli vaimon työkavereita, iso porukka ja kovassa nousussa jo heti alkuillasta. Esittelykierros käytiin Ullan kanssa kolmeen kertaan, shiis olekshä she Vaimon mies? Haushka tavata. Ja joka kerralla halattiin.

Ajauduimme loppuillasta juttelemaan mukavia kahdestaan toiseen pöytään ja Ulla kävi "satakertaa" sanomassa Vaimolle että ymmärräthän ettei tässhä ole mitään kuviota meneillään. Shulla vaan on niin mukava mies, shen kanssha on mahtava jutella. Että ei kai haittaa että lainaan shitä vähän.

Pidimme toisiamme kädestä pöydän alla ja nojailimme intiimisti vessan seinään. Kuvio oli täydessä käynnissä vaan aika hiljaisella tulella. Joku haki meidän takaisin samaan pöytään, siellä jatkoimme peliä jaloilla pöydän alla.

Ennen kotiinlähtöä suutelimme baarin eteisessä sillä aikaa kun Vaimo haki auton parkista.

Vaimo nauroi aamulla että Ulla oli aika kovassa, mutta muuten tästä ei puhuttu jälkikäteen juuri mitään. Eihän meillä puhuta.

Ullasta ei ole kuulunut mitään. Haluaa ehkä unohtaa kaiken, jos yleensä muistaa mitään.

6.5.06

16. paljastus

Satun liikennevaloissa bemarikuskin perään. Bemari sammuu liikennevaloihin ja huomaan kuskin olevan eräs keinoblondi meiltä töistä. Blondi saa autonsa liikkeelle ja lähtee samaan suuntaan kuin minäkin. Auto kulkee kiemurrellen keskuskatua, nyt se kaivaa laukustaan jotain, kännykkää. Ei tunnista numeroa ja vastaa virkaäänellä. Vastaan myös virkaäänellä ja koko nimelläni, minä tässä terve. Olen takanasi ja voin tulla auttamaan jos tarvitset apua autosi kanssa. Blondi kiroaa autonsa olevan paska ja sanoo hetikohta että nyt tulee toinen puhelu, joka on pakko ottaa. Seuraan blondia ja totta vieköön, hän puhuu edelleen puhelimeen, joten ei se tekosyy ollut.
Olisin kyllä halunnut puhua hänen kanssaan enemmänkin, pysähtyä vaikka kahville ja näyttää mitä konepellin alta löytyy.

4.5.06

15. paljastus

Puhuimme töissä miesten juttuja ja lopulta jutuissa tultiin siihen vaiheeseen että puhuttiin kalujen pituuksista. Vitsailimme Ron Jeremystä juuri kun paikalle pyyhälsi naapurihuoneen blondi. Hän siinä irvisteli kuultuaan Jeremyn nimen ja minä kysyin että tiedätkö edes kuka se on? Blondin ilme oli ikimuistettava, totta kai hän tiesi ja minua hävetti että edes kysyin. Mutta toisaalta, itsensä nolaaminen on pientä sillä nyt tiedän että blondikin katsoo pornoa. Ja tiedän senkin että ruman miehen kanssa voi sekstata pitämällä silmät kiinni ja katsomalla sielun kuvia. Tätä kuulemma kaikki tekee. Blondikin.

3.5.06

14. paljastus

Minulla on tapana toisinaan päästää paineita työpaikan vessassa.
Viimeksi minut yllätettiin, joku kokeili miesten vessan ovea ja kun huomasi sen olevan lukossa meni naisten vessaan. Kuulin kuinka siellä lorisi samaan aikaan kun purin hampaitani yhteen etten olisi äännähdystäkään päästänyt. Lorina loppui ja henkilö poistui. En tiedä kuka se oli ja mitä kuuli. Vannoin etten enää ikinä töissä.